Shoppen bij het ‘Het Land Van Ooit’!


Het Land van Ooit deed eind oktober de deuren open voor alle klanten. We besloten langs te gaan want al sinds de geboorte van Sem komen we héél graag in hun winkel. Ze hebben altijd de meest originele, hippe spullen en hebben een uitgebreid gamma. Eigenlijk hadden we graag onze geboortelijst hier willen leggen maar dat werd uiteindelijk toch een lijst bij De Kinderplaneet wegens dichterbij en dus makkelijker (zeker met een pasgeboren baby’tje dat veel tijd vraagt ;-))

Het Land van Ooit vinden we samen met Blabloom (online shoppen, addiction met een baby en dus tijd te kort in huis) en Wolf & Wolkje (liefste uitbaters en hip tot en met!) bij uitstek één van de leukste shops voor ouders en hun nieuwe kroost. We gingen eind oktober dus ook langs en dit is het resultaat van een zeer fijne zondagnamiddag!

hetlandvanooit-1samen

hetlandvanooit-2

hetlandvanooit-3

hetlandvanooit-4

Ter gelegenheid kon je schattebol ook op de foto in zijn/haar nieuwe outfit (en die was er, uiteraard ;-)). Geef toe, wat een klein model (met fantastisch nieuwe outfit) hebben wij 😉

Christmas Proof, dat ook! *smelt*

hlvo_herfst2016-543

hlvo_herfst2016-546

hlvo_herfst2016-547

Bedankt aan Het Land Van Ooit voor de fijne namiddag!  Voor wie ook wil shoppen, er staat 1 december al weer een late night shopping op het programma! Hup sie.

Liefs,
Melissa

PS. Alle leuke kledij/knuffels op de lay-flat & foto’s van Sem zijn dus te koop bij  Het Land Van Ooit, de houten figuurtjes kan je ook hier vinden, sem zijn outfit (tutje,trui, broek met bretellen) en mijn outfit (broek, vergelijkbare trui, schoenen).

One thought on “Shoppen bij het ‘Het Land Van Ooit’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *