Onze “droombaby”


Een paar weken nadat Sem geboren was kreeg ik van Dreambaby en pakket thuis gestuurd om de geboorte van Ayko (dat uber-schattig diertje hieronder!) te vieren.

dreambaby-2 copy
dreambaby-6
dreambaby-3

Met veel enthousiasme werd het pakket uitgepakt. Sem vond het zoals ge ziet zelfs om op te eten ;-).

dreambaby-1
dreambaby-4

Al wil dat niets zeggen want Sem vind tegenwoordig alles ‘om op te eten’ (vooral mijn borsten, toch nog steeds ja) maar ik ga er vanuit dat hij goedkeurend ja knikte (als hij zijn koppeke nu toch al eens moest kunnen recht houden en er niet uitzag als van die hondjes in de auto met waggelende hoofdjes) en blij was want de knuffel werd meteen zijn favoriet en ‘travel’t’ nu de helft van de tijd tussen crèche en thuis.

dreambaby-14

Ayko werd ook zijn vriendje in de auto (alsof hij de auto nog niet leuk genoeg vond!). Hooray dacht hij bij zichzelf. En dat hij van badjes hield wist u misschien nog niet maar wij wel dus dat wou ik toch ook nog even melden met deze leuke “memory” kaartjes (toegegeven… hij ziet er sip uit op de foto maar dat kwam omdat hij uit het bad moest… en uit het bad is het koud en niet plezant… volgens hem).

dreambaby-13copy

En wanneer die dreambaby van mij eindelijk nog eens zijn ogen sluit en verder droomt over speelgoed en al dat moois, heeft deze mama eindelijk nog is tijd om die cadeaubon die ze nog had liggen op te doen & speur ik dus door de nieuwe catalogus van Dreambaby.

dreambaby-11
dreambaby-12

Hebben jullie tips? Wat mag er niet ontbreken in het huis van een 4-maanden oude baby (en dus ook dito moeder)?

(behalve een moeder die haar kind een droombaby noemt, dat heeft hem dus al zoals ge ziet. Er moet dan toch iets verbetert zijn op die afgelopen 2 maanden als ik mijn refluxbaby als een droombaby begin te beschrijven… dagboek update needed? soon! promise ;-))

dreambaby-8

SHOP THE POST

(dit blogbericht werd mede mogelijk gemaakt door Dreambaby! Sem zegt dankjewel!)

One thought on “Onze “droombaby”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *