GIVEAWAY DECEMBER {ME AND MARIA}




Iedereen die mijn vorige blogpost gelezen heeft, zal gezien hebben dat ik dat prachtige rokje van op de foto’s ook mag weggeven. Ik leerde Kaat van Me and Maria heel toevallig kennen via een homesale die ze bij haar thuis deed en al snel vond ik haar een supertoffe en werd ze hier sponsor van de blog. Jan hielp haar bij het online zetten van de shop en al snel bleek haar idee een super-succes te zijn (en terecht ;-)) Haar shop is echt superleuk, je kan er altijd wel iets leuk vinden (binnenkort een shoot en je weet niet wat aandoen? Gewoon surfen dan!) Het rokje “dearest skirt” van me and maria kan je heel eenvoudig winnen deze week:

– hieronder een berichtje achterlaten & vermelden wat je gedaan hebt:
– fan worden van me and maria op facebook
– deze giveaway delen via: facebook (+1kans) / twitter (+1kans) / blog (+1kans) -> delen kan heel makkelijk via de deelknoppen onderaan deze post

De winnaar zal gekozen worden op 07 JANUARI 2012! & mag zelf zijn maatje doorgeven. We sturen het pakje zo snel mogelijk op!

Veel succes allemaal

Melissa

ps. zelf ook sponsor worden? Mail mij voor meer info

66 thoughts on “GIVEAWAY DECEMBER {ME AND MARIA}

  1. Overal gedeeld, facebook & twitter. Ook fan geworden natuurlijk. Zeer tof rokje.

    Mmm kon ik maar al trouwen Melissa!

    Kelly D'heer (ik heb geen google account dus Anoymous dan maar, find me on facebook!)

  2. wauw, die wil ik zeker hebben om te vieren da ik binnenkort terug in maatje 38kan en van die zwangerschpskledij vanaf ben!
    ik deel op facebook

  3. ik ken me and maria al een tijdje en ben steeds weer verrast door de mooie pareltjes van kledij! ik heb nog even getwijfeld of ik dit rokje wou kopen, maar voor ik het wist was het al uitverkocht.. het zou dus heel leuk zijn om het via deze weg te winnen πŸ™‚ ik heb dan ook gedeeld via facebook!

  4. Ik heb gedeeld op facebook en een 'vind ik leuk' gedaan bij Me and Maria-pagina facebook! Hopelijk is dat genoeg!!

    PS: Fijne feesten en alvast een super 2012!!!

  5. Caro and Maria zou een mooie combo zijn! Ik zal de blog delen op facebook, want al die andere dingen heb ik helaas niet en hoop zo toch te gaan voor de winst! Zoen, ciao, Caro

  6. wat een cutie pie rokje! lekker warm, the way I like it! daar zal mijn kleine Mille graag in 'wegkruipen' op m'n schoot!

    ik heb het op facebook gedeeld! xxx Joke Eeckhout

  7. Ik was al een van de eerste fans van Me and Maria! Ik heb verder gedeeld op FB en twitter πŸ˜‰ Ik <3 rokje! Ik wil hem zooooooo graag winnen πŸ˜€ xx Milou Geurten

  8. Mits ik geen blog of twitter heb, enkel gedeeld via facebook, maar mond aan mond reclame is nog altijd het meest doeltreffend! Dit prachtige winterrokje zou mijn kleerkast perfect aanvullen! duimen maar.
    Isabelle Waterplas

  9. Leukleuk! Ik was al fan, maar koop niet graag via web omwille van juiste maten en dergelijke… Nu zou ik kunnen te weten komen wat ik best bestel πŸ™‚

    Ik probeer het op mijn facebook (het enige medium dat ik heb) te delen, maar de site stribbelt een beetje tegen. Ik blijf proberen!

  10. Die wil ik! Ik heb de link gedeeld op facebook en ik ben (normaal) al fan van me and maria dus nu duimen maar. Hoewel ik niet zeker weet of het spannende rokje me wel staat. Ik kan er dan nog altijd een vriendin heel blij mee maken want wie wil nu niet zo'n leuke late kerstcadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *