GIVEAWAY: Meer dan Mooi


Meer dan Mooi, de bio kledingwinkel uit Geel-Zammel, geeft 3 x 2 paar bamboesokken weg. Bamboe is zacht, absorbeert beter dan katoen en is – okee, nu wordt het vies – anti-bacterieel en schimmelwerend. Straks is er dus geen vuiltje meer aan de lucht 😉 Maar ook als jij al van jezelf poezelige voetjes hebt, zijn bamboesokken ideaal. De sokken zijn verkrijgbaar in een heleboel leuke kleurtjes. Doordat er voldoende stretch in zit, is er 1 maat voor vrouwen (37-41) en 1 maat voor mannen of vrouwen met grotere voeten (41-46).

Ik heb ze zelf al mogen uittesten en ja hoor, dit zijn HAPPY socks! Veel succes allemaal…

Wat doe je om te winnen?

Extra winkansen: deel dit bericht op facebook, twitter of je blog (1 extra winkans per deling)
De winnaar maken we bekend op woensdag 4 september 2013!

Veel succes allemaal!
Liefs, Melissa

32 thoughts on “GIVEAWAY: Meer dan Mooi

  1. Oh wat leuk! Ik zou echt gaan voor die groene sokken, heel mooi! Ik vond Meer dan Mooi alreeds leuk maar heb jouw pagina ook net geliked.
    Ik deel de giveaway ook op mijn twitter (Bewustgroener) en mijn groene pagina (ook bewust groener).

    Lindsay

  2. Sokje hier, sokje daar … Het wordt weer koud dit najaar … Die bamboesokken zijn echt fijn. Zo'n roze winnen zou de max zijn!

    Liesel Geerts
    (liesel_geerts@hotmail.com)

  3. Als het nog kan, zou ik ook heel graag meedoen voor de groene sokken 🙂
    Braintree is zo'n leuk kledingmerk! Ik heb er al enkele kleedjes van en een paar broeken. Het is zo leuk om te dragen, zeker de bamboe-stof.

  4. Fan geworden van beide pagina's en bericht gedeeld :-). Ik speel graag mee voor de geweldige groene kousen voor mijn dochtertje die verslaafd is aan kousen (is eens iets anders dan een vrouw verslaafd aan schoenen ;-))

  5. Wat een leuke prints! Ik heb laatst voor mezelf ook een paar bamboe sokken gekocht en ik wil niet meer terug! Zo zacht en comfortabel! Helaas waren degene die ik zelf heb gekocht gewoon basic zwart en wit, maar van deze printjes wordt je toch super vrolijk!

    – Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *