Moederdag… cadeautips van een kersverse moeder


moederdag

Moederdag komt eraan. Mijn eerste moederdag, de eerste voor veel andere mama’s en dus dacht ik: tijd voor leuke lijstjes!

Eén
*swoon* Echt, ik kan niet meer tellen hoe vaak ik al naar deze kookpotten van Le Creuset ben gaan kijken. Eeuwige twijfel tussen deze & deze kleur. Ze zouden ZO goed staan in ons huis. Voorlopig blijft het bij dromen want voor dat geld kan ik leukere dingen doen op het moment. Dus als iemand mij echt een zalig goede moeder zou vinden & wat centen teveel, mag hij/zij altijd met deze kookpot afkomen.

Twee
Ik zag op Pinterest deze leuke zin ooit voorbij komen : “it takes a whole village to raise a child” – ik zou zeggen: inkaderen die shit! En vergeet af en toe ook niet om foto’s van je kleine spruit te printen. Ik ben van fan deze polaprints & van deze magneten!

Drie
Als deze blogpost een aflevering van Temptation Island was dan had het geklonken als: “Je hebt vermoeidheid en vermoeidheid vermoeidheid hé”. Maw… elke mama kent het slaapgebrek en de bijkomende wallen (ge kunt er een schip op laten varen) dus met dit leuke oogmasker zit je safe, zowel snachts als overdag wanneer je toch nog eens voor een kwartier wil weg dutten. Bovendien gemaakt van bio-tarwegraantjes en dus koel en warm te gebruiken naar keuze! Heerlijk.

Vier
Mooie mama’s dragen, mooie jurken. Simpel. Tijd voor de lente! (oh en ook nog eens borstvoedingsproef voor de BV mama’s onder ons)

Vijf
Toegegeven, we zijn blij als we dat kleine mormel (ik meen het, kom eens langs om 4u ’s nachts) van ons af en toe eens kunnen afzetten aan de crèche… om dan een half uur later alweer te denken: “Wat mis ik die kleine schat van me” en dan minutenlang te liggen scrollen in je Iphone foto’s met de nodige ‘oooh’s’ en ‘aahh’s’ gevolgd door “het is toch een dotje”. Vanaf nu ook een foto als gsm-hoesje lieve mama?

Zes
Een baby is een avontuur op zichzelf. We all know it. Maar avontuurlijke uitstapjes en reizen maken mij persoonlijk ook terug een beetje Melissa en partner van ipv enkel mama. Terwijl deze blogpost online komt maak ik mij klaar voor een werk-reis naar Santorini & deze leuke rugzak mag altijd mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *