Workshop Weven met Nuï


Enkele maanden geleden op een winters terras waar de chocomelk en koffie veel te lang op zich liet wachten:

Melissa: “zo workshops hosten, gewoon samen zijn en dingen maken! Dat zou toch echt perfect gaan bij mij in de studio. Ik mis contact met creatievelingen en gewoon samenzijn zonder prestatiedrang. Genieten van leren en creëren…”
schoonzus Katrien: “oh dat zou ik ook graag doen! Studio Fijn, zou dat geen goede naam zijn? Wat denk je?”

In het kort is dat hoe het begon. Twee schoonzussen die nood hadden aan een zijproject. Iets waar ze zich kunnen uitleven, waar ze contacten leggen en waar het gewoon fijn vertoeven is. Geen haast, enkel tijd en ruimte om een ambacht te leren kennen. Of het nu om thee maken, weven of potten bakken gaat. Studio Fijn ontstond daar op die koude plek zonder chocomelk of koffie maar met veel warme ideeën en een overvloed aan goesting.

Het ontwikkelen van een website, een logo en huisstijl, het zoeken naar leuke lesgeefsters. Het was een proces dat we in enkele maanden deden (naast onze jobs) en dat nu eindelijk online is: onze website.

Twee van de fantastische dames die les komen geven bij Studio Fijn met een workshop Tricotin zijn de dames achter Nuï. Om hun manier van lesgeven te ontdekken hebben we al een 2-delige lessenreeks rond weven bij hen gevolgd. Het leuke duo achter Nuï geeft workshops in en rond Antwerpen en binnenkort dus ook bij Studio Fijn! Het was een gezellige middag met een leuke bende en het resultaat hangt nu te blinken in mijn atelier 😉

Een klein foto overzicht van onze twee leuke middagen samen!

Goesting gekregen om ook een workshop te volgen? Volg Nuï of kom eens langs bij Studio Fijn voor hun workshop Tricotin! Voorlopig staat er nog geen workshop weven op de planning maar we horen natuurlijk wel graag of daar interesse in is, wie weet voegen we het binnenkort toe aan onze event-lijst!

Liefs, Melissa

Deze foto’s werd genomen met deze camera & deze lens

One thought on “Workshop Weven met Nuï

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *