terugblik SEM 1 jaar


Terwijl we ons stilletjes voorbereiden op Sem zijn tweede verjaardag… blik ik met veel liefde en nostalgie (eindelijk) terug op zijn eerste verjaardag. Kan niet geloven hoe snel dit tweede jaar voorbij is gevlogen! En wat is hij groot geworden als ik deze foto’s zie!


Best trots op mijn taart van vorig jaar. We trokken het berenthema van zijn geboortekaartje door naar een bos & dieren thema voor zijn feest. Dringend op zoek naar een nieuw thema voor die van dit jaar. Iemand tips? Of toch gewoon verdergaan met dit thema. Ligt me wel, die herfst & organische vormen.













PS. Zo grappig om onze studio zo kaal te zien. Ondertussen is er veel leuks aan de gang sinds dit jaar, Studio Fijn is een groter succes dan we ooit hadden durven dromen!

Liefs,
Melissa

Alle foto’s werd genomen met deze leuke camera!

SHOP THE POST

3 thoughts on “terugblik SEM 1 jaar

  1. Wat ontzettend leuk! Ik kom voor het eerst op je site omdat ik voor de eerste verjaardag van mijn zoon ook een beterthema wil doen. Waar kan ik het recept van je prachtige taart vinden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *