De travel kits van Lua & Lee


Dat we graag reizen en dat een peuter ons daar niet ging bij tegenhouden wisten jullie al. Ik ben dan ook een enorm lange blog aan het schrijven over hoe we dat gedaan hebben, een tips & tricks blog dus. Op Instagram zag ik dat daar toch wel héél wat vragen over waren & voor ons vertrek naar Amerika heb ik urenlang op internet liggen zoeken naar tips dus ik deel mijn verzameling graag zodat jullie je die uren kunnen besparen 😉

In tussentijd vroeg Little Favorites Shop of ik de travel kit van Lua & Lee wou testen: graag! Lua & Lee is een Spaans merk met natuurlijke producten die lief zijn voor het lijf van je kids (of van jezelf ;-)). Omdat we graag reizen (ver en dichtbij) zijn travelkits altijd handig. Met kinderen reizen vraagt sowieso véél meer bagage dan we gewoon waren en alles wat dus klein en compact mee kan is een plus. De travel kits van Lua Lee zijn dat zeker. Ze komen in kleine mooi hersluitbaar zakje en de flesjes hebben een mooie tekening (Sem meteen favoriet natuurlijk).

In de travel kit zitten 3 busjes en één mooi Grieks sponsje: handig! Washandjes meenemen kan ook maar sponsjes die je kan hergebruiken zijn toch wel handig. Geen gedoe met wasmachines onderweg. De drie busjes bestaan uit een busje Eau de Cologne, bath/shower gel en bodymilk. Erg leuk die combi, alleen gebruiken wij zelf geen Eau de Cologne voor Sem en ook geen bodymilk. Op ecologisch vlak proberen we eigenlijk sowieso alle ‘overbodige’ producten te mijden. Zo heb ik in de twee jaar dat Sem er is, nog maar een 6tal keer shampoo gebruikt. Zijn haar is nooit vettig (in tegendeel) en ik wil al die agressieve producten dan ook zo veel mogelijk vermijden tot hij groter is. De bath/shower gel gebruiken we dus wel. Hij ruikt héérlijk en is aangenaam in gebruik. Het busje is net goed van grootte zodanig dat je hem lang genoeg kan gebruiken maar hij toch niet teveel ruimte inneemt in je bagage.

Voor wie wel bodymilk gebruikt, ook deze ruikt heerlijk. Hij bevat amandelen die dus heerlijk ruiken maar ook hydraterend werken. Ze bieden de juiste vitamines, eiwitten en mineralen aan de huid!

Wij hebben de travel kit nu standaard in onze luiertas mee. Handig als we onverwacht langer blijven bij vrienden en familie en we dan toch onverwacht iets nodig hebben. Als we weer op weekend gaan zou ik hem sowieso ook meenemen maar voor langere reizen naar het buitenland neem ik sowieso geen beauty producten mee (die koop ik ter plaatse, scheelt een hoop kilo’s in de bagage!)

Moest je deze heerlijk geurende travel kits ook eens willen proberen, je kan ze aankopen bij Little Favorites Shop, de shop is ontstaan vanuit de blog LittleFavorites.com.  Op die blog werden vaak bijzondere merken met een mooi verhaal of creatieve ondernemers in de baby & kids branche uitgelicht. Dat werd zo goed ontvangen door de bezoekers dat er vanuit de blog een webshop is ontstaan. De Little Favorites Shop dus. De moeite om eens te bekijken, ze hebben een uniek aanbod dat bescheiden is maar erg exclusief en apart! Bovendien zijn veel producten ook handgemaakt & personaliseerbaar, yay – daar zijn we fan van!

Tot snel voor meer travel tips en vooral: een héél lang verslag van een zalige maand September in California.
Wat ik zou doen om die zon terug een dag te zien in dit winters weer…

 

Liefs,

Melissa

Alle foto’s in deze post werden gemaakt met deze camera en deze lens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *