WEDDING | Voor Altijd, de trouwbeurs te Hasselt


schermafbeelding-2016-10-17-om-13-38-39

Voor al wie gaat trouwen zijn er best héél wat leuke beurzen tegenwoordig (ik denk aan Engaged, I do I do en nu ook Voor Altijd)! Eentje daarvan is dus de beurs ‘Voor Altijd’ te Hasselt. Omdat ik zelf een huwelijke te fotograferen heb dat weekend kan ik er niet ‘in levende lijve’  bijzijn maar voor al wie goed kijkt – is er wel ‘een stukje’ van mij aanwezig in de goodiebags!

En al wie nog een gratis ticket wil winnen kan dat nu door onderaan deze blog een comment te posten met je naam en een kort bericht waarom je graag naar de beurs wil gaan! Ik heb twee keer een leuk ticket te geef! Meedoen kan tot vrijdag 21 oktober!

 

Go and have fun,
Be Inspired!

Melissa

 

PS. en voor al wie gaat trouwen… mijn agenda voor 2017 is voor 80% vol geboekt dus wees snel!

4 thoughts on “WEDDING | Voor Altijd, de trouwbeurs te Hasselt

 1. Ooh, lijkt me een prachtige beurs doe ik nog niet ontdekt hebt.
  Mijn beste vriendinnetje gaat trouwen en ik probeer haar wegwijs te maken in de wereld van het mooie-niet-klassieke-trouwen.
  Een ticketje zou haar zeker enorm plezieren!
  Liefs, Isa X

 2. Het lijkt me een geweldige beurs om aanwezig te zijn en een plezante afleiding tussen de pampers, melkpauzes en slaapjes van mijn kersverse dochter door. Samen met mijn vriendin, die volgend jaar zal trouwen, hoop ik er geweldige ‘trouw-dingen’ te mogen ontdekken en al even weg te dromen over hun huwelijksfeest.

  Groetjes.

 3. You win some, you lose some!
  Wij zijn volop aan het brainstormen over onze industriële bruiloft. “Out of the box” is ons op het lijf geschreven!
  Dus een ticketje naar deze leuke beurs zou mooi meegenomen zijn!

 4. Wij houden deze zomer een bohemian trouwfeest in openlucht met organic tenten. Aangezien we zelf nog nooit zo’n trouwfeest hebben bijgewoond check ik dagelijks (hééél verslavend… 😉 ) pinterest. Maar het zou toch nog heel fijn zijn mochten we nog wat extra ideetjes in Hasselt kunnen opdoen! En we zijn ook al vijf jaar fan van jouw prachtige foto’s nadat je het huwelijk van mijn goede vriendin fotografeerde. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *