Kerstcadeaus voor het hele gezin!


kerstcadeau16

een: voor haar

Wanneer mama de tijd kan vinden is ze fan van koken. Sinds ik wist dat ik zwanger was van Sem ging ik dromen van een periode waarin Sem en ik samen door de tuin wandelen, groenten plukken en ze samen binnen in een stoofpotje verwerken terwijl het buiten donker is en samen spelen terwijl we wachten op lekkers in deze prachtige stoofpot.

twee: voor hem

Jan wil al sinds we ons huis bouwen een projector om films te kijken. In de winter in de slaapkamer, in de zomer op onze buitenmuur. We blijven nog even dromen maar zetten deze al op onze future christmas lijst!

drie: voor de tiener in de familie

Deze neon is voor de tiener(s) in de familie (maar eigenlijk wil ik hem KEI hard zelf)

vier: voor de hippe neef/nicht/broer of zus

Deze minimalistische zwarte rugzak staat al een tijdje op mijn TO BUY list omdat ik hem zo mooi maar tegelijk simpel vind. Hij past lekker overal bij maar ziet er toch héél apart uit. Het is ook een héél mooi cadeautje voor schoolgaande broers,zussen of neven en nichten die van (minimalistisch) design houden 🙂

vijf: voor de baby

Sem kreeg deze giraf vanaf zijn geboorte en is er nog altijd dol op (zeker wanneer hij tanden krijgt). Ideaal kerstcadeau dus voor baby’tjes in de familie.

zes: voor de mama

Ik kan het ondertussen bijna zelf! Kopjes maken (hooray! voor pottenbakken!). Maar tot dan is kopjes kopen op Etsy een mooi alternatief! Deze zijn een ideaal geschenk voor je mama!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *