De nieuwe Dreambee Collectie NIYU + Naïf Producten


Ik bevind me in een vlaag van melancholie wanneer ik terugblik op deze foto’s die ik nam nadat de Dreambee collectie van Ayko uitkwam een klein jaar geleden en Sem nog super tiny was. Ik kan niet geloven dat we ondertussen een jaar verder zijn en dat Sem alweer 15 maanden oud is binnenkort. Ondanks de zware start is het nu elke dag leuker en leuker om hem in huis te hebben. Zijn guitige lach, zijn ongeduld als hij moet wachten op eten (toegegeven, dat ongeduld is soms wat minder tof maar wel heel herkenbaar lieve zoon van me), zijn vele knuffels… het maakt hem, hem. Wat een plezier dan ook als we samen thuis zijn op zondag en maandag en tijd kunnen maken voor leuke dingen…

Enkele weken geleden hebben Sem en ik samen de nieuwste Dreambee collectie mogen uittesten. Een klein overzichtje van pinguïn Niyu, het nieuwe Dreambee figuurtje! De ganse collectie is nu te verkrijgen op de website en in de winkels van Dreambaby! De collectie die we vorig jaar mochten testten is er trouwens ook nog steeds te krijgen!



Klein Sem, dat badje ben je volgens mij nooit beu. Elke keer we naar boven stappen op de trap ga je rechtstreeks naar de deur van de badkamer en je begint dan super hard te lachen omdat je weet dat je in bad mag. De douche vond je ook altijd super, al was het ook een tijdje beangstigend ineens, zolang je nu op mama’s arm mag, is het weer helemaal prima! Wat geniet ik daarvan! Zo bijzonder dat ik zo dichtbij je mag zijn in deze periode van je leventje!

 

Veel liefs,
je mama

PS. al sinds enkele weken na de geboorte van Sem (eerste dagen/weken hebben we hem niet gewassen of enkel met water, zo kon zijn huidje nog wennen) wassen we hem met de producten van Naïf. Voor wie dat merk nog niet kent en fan is van natuurlijke producten zonder parabenen en andere chemicaliën, check het leuke merk even. Ze hebben verschillende leuke producten (shampoo, badolie, luierzalf) die we bijna dagelijks gebruiken. Sinds kort hebben ze ook deze nieuwe handzeep uit. Bij elke verkochte handzeep gaat er trouwens een mooi bedrag naar Unicef!

One thought on “De nieuwe Dreambee Collectie NIYU + Naïf Producten

  1. Dag Melissa,

    Mijn zoontje heeft als vaste knuffel het Niyu trekspeeltje (met muziek). We zitten momenteel aan ons derde exemplaar, aangezien hij hem overal mee naartoe neemt (en dus ook vaak kwijtraak….) Bij Dreambaby is hij volledig uit stock, heb jij toevallig nog een exemplaar liggen dat ik kan overkopen?

    Groetjes,
    Julie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *