Perslunch “Het Nieuwe Trouwen”


Gisteren was ik te gast bij de perslunch van het gloednieuwe boek “Het Nieuwe Trouwen” dat ik samen met Engaged mocht maken. Engaged schreef dit prachtige boek omdat er nog veel nood is aan een boek dat gaat over het bedenken van een bruiloft die gebaseerd is op het bruidspaar hun eigen wensen, voorkeuren en karakters -helemaal los van tradities, regels, en verwachtingen van anderen – met als resultaat een trouwdag die niet alleen mooi van buiten is, maar ook waanzinnig mooi van binnen. Want daar gaat het uiteindelijk om!

We deden een heerlijke lunch (dankjewel Marvin!) met enkele bekende Nederlandse bloggers en stelden het boek voor het eerst voor. Daarna kregen we nog een leuke workshop bloemenkransen maken van MK Floral Design.

Wat een fijne namiddag,
wat een fijn boek (ik mocht het voor de eerste keer echt vasthouden! *hartjes!*)
wat een leuk project en uitgever!

Op naar meer van dat!
Santé, op alweer een boekbaby!

Véél liefs,
Melissa

 

Deze foto’s werd genomen met deze camera & deze lens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *