Laat de zon maar komen…


Ik weet niet hoe het met u zit maar ik mis de zon stillekes aan. Ik boek nog net geen last-minute maar veel langer moet de winter niet meer duren of ik neem mij de eerst volgende vlucht die naar warmere oorden gaat. Ik beken dat de winter ECHT niet mijn dada is maar manlief krijgt het elk jaar opnieuw op zijn heupen als ik zaag over de winter dus ik doe nu al jarenlang echt kei hard mijn best om mijn teut te houden. Het lukt vrij aardig maar nu is het januari en begint het lang te duren. Het romantische idee van kerst en koude is achter de rug en ik wil gewoon naar buiten zonder 2uur bezig te zijn om mijzelf en zoonlief Sem 5 lagen te geven. En ik wil de raam van de living open en ’s avonds nog een boek lezen op een stoel buiten met een wijntje erbij ipv in de zetel te hangen en te hopen dat er iets op tv is. Enfin, ge snapt het wel. Give me some sunshine. Gaan neuzen in de archieven van mijn foto’s van 2016 heeft ook niet echt geholpen moet ik zeggen. Zo zou ik nu, na het bekijken van vakantiesfoto’s van 2016, echt kei hard een vlucht nemen naar een warmer oord, of had ik dat al geschreven misschien? *wink*

Een tekort aan zon maar toch veel liefs,
Melissa

(hier een kleine terugblik op een mini vakantie in Frankrijk vorige zomer, mede winterhaters weze gewaarschuwd voor al dit moois en warms)

(enige reden dat het goed is dat het winter is, die vetrol rechts zit onder de wol ;-)) (echt, soms zijn we nog echt zot van elkaar, zo af en toe hé. Als ik niet zaag over mijn koude voeten die ik heb als ik ga slapen in de winter toch) 
Sem maakt voorlopig de meisjes enkel nog maar bang. #wewerkeneraan

PSS. Voor al wie nu denkt dat ik -zonder zwanger te zijn- is rap wat kinders heb bijgemaakt, dat is niet zo 😉 We waren op reis met enkele goede vrienden, één daarvan is op weg om jonge beloftevolle, vrouwelijke onderneemster van het jaar te worden dus go and give her some love. Because I do.

Alle foto’s werd genomen met deze leuke camera!

SHOP THE POST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *