Sem voor Les Rêves d’Anaïs


Een tijdje geleden werd Sem gevraagd als model voor de nieuwe catalogus van het leuke Belgische merk ‘Les Rêves d’Anaïs’. Erg leuk om eens als mama op een shoot aanwezig te zijn en niet als fotografe. Sem vond het ook super leuk om te doen. Hieronder een mini overzicht van de resultaten… Voor al wie nieuwsgierig is, de nieuwe collecties liggen weldra in de winkel en je kan alvast gaan kijken op hun website als je nieuwsgierig bent! Wij gaan Sem zijn kamer eindelijk kidsproof maken deze winter (misschien zag je het al op mijn Instagram) en waren verkocht toen we de Blue Flow collectie zagen. Ze hebben neutrale keuzes, wat erg fijn is met een jongen in huis (geen fan hier van al die hectische kindertekeningen en kleuren!). Geef toe, staat Sem – toch? 🙂 Bedankt voor de mooie herinneringen alvast Les Rêves d’Anaïs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *