SEM 2 JAAR


Nog niet zo lang geleden had ik eindelijk tijd om deze blogpost online te zetten. Ondertussen hebben we Sem zijn tweede verjaardag al gevierd! Hieronder een klein fotoverslag van zijn feestje in de ruimte van Studio Fijn!

Liefs,
Melissa

PS. voor al wie aandachtig kijkt, ja de taart lijkt op die van vorig jaar. Ik dacht en dacht en dacht nog meer na over een thema dit jaar. Toen kwam ik op het idee om zijn verjaardagstaart elk jaar in het zelfde thema door te trekken maar met een andere insteek. Het verhaal van ‘beer Sem’ over de jaren héén. Vorig jaar op pad met zijn vriendjes in het bos, dit jaar kampvuren maken. Volgend jaar? Vissen misschien? 🙂 Who knows!

Alle foto’s werd genomen met deze leuke & compacte camera of met mijn Iphone!

SHOP THE POST

One thought on “SEM 2 JAAR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *