De sint kwam langs & bracht mee …


Ik heb geen idee wie er het meeste plezier heeft aan héél dat Sinterklaas verhaal maar ik weet wel dat ik vanmorgen voor het eerst in twee jaar tijd blij was toen ik Sem hoorde huilen bij het wakker worden (trouwens, hoe krijg je van die kinderen die gewoon stil in bed liggen spelen of babbelen in de ochtend want het is mij een raadsel)

Eerst koekjes op de trap, daarna… CADEAUTJES TIJD! Sem was laaiend enthousiast. Echt.
Hij kreeg, behalve fruit & snoep, een bowling set, een nieuw houten loopfiets voor in huis & nog wat ‘vintage’ speelgoed (van de tijd toen mama zelf nog Sinterklaas kreeg ;-)) zoals een fisher price zoo, een telraam en oude barbie (hello genderneutraal opvoeden ;-))

Hier een foto overzicht van hoe onze dag vanmorgen héérlijk begon. In pyjama, vol enthousiasme en verwondering. Ik geef het eerlijk toe. Van mij mag Kerstmis er snel zijn. Hoe heerlijk gezellig zijn deze dagen. Zelfs wandelen in de regen, was magisch vandaag. Echt.

(aan iedereen die graag geluid heeft bij dit beeld, check mijn instagram stories voor “koeeeeekjeeeuhssss?” op de trap verwondering & ‘oooooohh’ nieuw speelgoed in de living enthousiasme)

Ik hoop dat jullie weekend even vol van ‘verwondering’ was als dat van ons.

Véél liefs, Melissa

SHOP THE POST

One thought on “De sint kwam langs & bracht mee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *